Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/isztaneu/koncertek.isztan.eu/html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
TEMPLE OF THE SMOKE + Starfunk Simples koncert, 2011.10.01. Trafik Klub

Temple Of The Smoke – pszichedelikus / space / krautrock koncert a Trafikban

2011. Október 1., 8:3024:00 : Temple Of The Smoke, Starfunk Simples koncertTrafik Klub, Budapest VIII. Mikszáth tér 2.

A Temple Of The Smoke összetevőit tekintve alapvetően elég eklektikus zenéről van szó, a kulcsszó azonban a pszichedelia – ennek megfelelően elsősorban a hetvenes évek pszichedelikus, space rock, krautrock zenéjéből táplálkoznak, de emellett furcsamód előfordulnak dub/reggae, netán triphop elemek is az egyvelegben, de ha ez nem lenne elég, egy kis doom metalt is kapunk mellé. Ettől függetlenül mindezek ellenére a végeredmény meglepően egységes és élvezhető, a zenének megvan az a sodrása, ami nélül ez a műfaj nem is működne. Jelenleg ők számítanak a szerb underground egyik legnevesebb zenekarának, ami zenéjüket hallgatva nem is véletlen. Mostanság mondhatni reneszánszát éli ez a típusú zene, nem kevés 21. századi csapat játszik egy az egyben a ’70-es évekből származó pszichedelikus rockzenét, krautrock-ot – ráadásul meg kell hagyni, elég jól!
A pécsi StarFunk Simples lesz az est bemelegítő csapata, értesüléseim szerint instrumentális math-rock / post-rock alapú zenét várhatunk tőlük – de a legegyszerűbb meghallgatni őket, a bandcampon ezt megtehetjük és az SFS c. lemezüket is térítésmentesen letölthetjük. Egyébként gitár, dob, basszusgitár, klarinét felállásban zenélnek.

Hallgatnivaló: Temple Of The Smoke – Naked Sun

Jegyek 1000 ft-ba (!) kerülnek, szervezi a Bálványvér Booking.

Share on TwitterShare on TumblrSubmit to StumbleUponSave on DeliciousShare via email


ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Highslide for Wordpress Plugin