Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/isztaneu/koncertek.isztan.eu/html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Void Ov Voices (Csihar Attila), LivingTotem, Schlafwagen, United Gods

Void Ov Voices / Csihar Attila

2012. Március 9 22:00, 04:00 : Industrial Fusion: For Dark Live – Void Ov Voices, Living Totem, Schlafwagen, United Gods a Kashmir Clubban (Budapest 1094 Ferenc krt. 17.)

A Kashmir klub két helyszínén zajló rendezvényen ismét láthatjuk élőben a Void Ov Voices nem mindennapi előadását. Legutóbb a Hexvessel előtt láthattuk Magyarországon Csihar Attila egyszemélyes projectjét – közben azonban olyan nevek előtt is fellépett, mint a hasonlóan extrém hangjáról híres énekesnő, Diamanda Galas. Attila a Void Ov Voices-ban saját orgánumát használja hangszerként, hogy mindezt rögzítve majd effektekkel dúsítva – loopolva, “realtime” halljuk vissza.
Természetesen hangjával tovább rétegezi az előadást, a tibeti mantrákra jellemző mély rezgést, a tuvai / mongol torokéneket és a Skinny Puppy énekes Ogre korábbi orgánumára vagy a black metalra hasonlóképp jellemző tónusokat egyaránt felvonultatja. A LivingTotemszintén egyszemélyes project: “elektronikus vasak összekötésével fenntartott sötét lebegés” az ipari ütemek és törzsi ritmusok közt. Az eseményen fellép még a hazai elektronikus / kísérleti színtéren igen régóta működő United Gods, a Pirkan valamint a Schlafwagen – és természetesen több DJ is kiegészíti a tartalmasnak ígérkező estét.

  • Gépház:
  • Void Ov Voices (Attila Csihar), LivingTotem
  • Dj-k: Damilaja, Davina, Kraak
  • Indítóakna:
  • Schlafwagen, Pirkan, United Gods, Coreság
  • Dj-k: Nebula csoport

Beugró: 999 ft

Void Ov Voices, LivingTotem - INDUSTRIAL FUSION for dark live

Share on TwitterShare on TumblrSubmit to StumbleUponSave on DeliciousShare via email


ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Highslide for Wordpress Plugin